Stoppet toilet

Hvis dit toilet gentagne gange stopper til, er det en god ide at få tjekket afløbet og kloakken af en fagmand. Det kan spare dig for mange penge og gener.

Kontakter du mig vedrørende et stoppet toilet kommer jeg som det første ud og finder ud af, hvor problemet er opstået i dit afløb eller kloak. Herefter spuler jeg for at få fjernet den eventuelle tilstopning. I mange tilfælde er en enkelt spuling tilstrækkeligt. Som erfaren fagmand i branchen danner jeg et hurtigt et kvalificeret skøn over problemet, hvis en spuling ikke er nok.

Stoppet toilet kan være forårsaget af forskellige problemer, som fx.

  • Forstoppelse
  • Indgroning af trærødder
  • Rotter
  • Gamle og slidte kloakrør
  • Skadede kloakrør
  • Manglende hældning og vandbesparende toiletter

Tv-inspektionen vil afsløre årsagen til tilstopningen. Og i langt de fleste tilfælde vil din forsikring dække.

Stoppet toilet

Når det kommer til pludseligt opståede problemer i boligen, er et stoppet toilet et af de mest uhensigtsmæssige. Man kan selv forsøge at løse problemet, men der er bare situationer, hvor proppen sidder så godt fast, at en fagmand er nødvendig. Højfyns Kloakservice hjælper dig gerne, når du har akut behov for det.

Toilettet er nok det vigtigste element i badeværelset, og noget vi ikke kan undvære. Derfor er det også en god ting, at det bare fungerer, som det skal. Desværre kan der opstå problemer, der gør, at man får et stoppet toilet. Når man kan se de første tegn på, at vandet ikke skyller ud, som det skal, er det derfor vigtigt at tage affære, så situationen ikke forværres.

Hvis du har et stoppet toilet eller vandet siver langsomt ud, kan du forsøge at hælde en spand vand i toilettet, og se om trykket fjerner proppen. Hvis det ikke virker, kan det være en god ide at forsøge sig med en svupper. Placer svupperen så langt nede i toilettet som muligt og tryk hårdt. Giv svupperen et ryk og gentag proceduren et par gange. Hvis det ikke lykkes er det nok nødvendigt at ringe til Højfyns Kloakservice.

Har du et virkelig stoppet toilet, kan det være nødvendigt at afmontere toilettet, således at afløbet under toilettet kan renses grundigt. Årsagen til det stoppede toilet kan sagtens være, at rørene er beskadiget og derfor skal udskiftes.

Højfyns Kloakservice har mange års erfaring med kloak og vvs, så hvis du har et stoppet toilet, og ikke selv har kunnet finde en løsning, er du mere end velkommen til at ringe. Hvis det er en akut opstået situation, kan du også ringe uden for åbningstiden.

 

Se også Lars Jacobsens gode råd vedrørende bl.a. Tegn på RotterVandbesparende Toiletter og Vand i Kælderen.

 

Referencer:
https://www.bolius.dk/hvad-goer-du-hvis-dit-toilet-er-stoppet-13673/
http://www.idenyt.dk/Bad/Toilet/Nar-wcet-er-forstoppet-30794?p=0