Kloakrensning i Odense

Det er ubehageligt, når ens badeværelse eller køkken lugter, og man ikke kender årsagen. Der kan være mange årsager til lugt fra afløb, men som regel kan det klares med en kloakrensning. Højfyns Kloakservice tilbyder kloakrensning på Fyn og her på hjemmesiden, kan du finde korte vejledninger til, hvad du skal se efter.

Kloakrensning af afløb

Indtil man kan tilkalde den nødvendige hjælp, kan det være rart at have gjort sig klart, hvor lugten egentlig kommer fra. Synderen kan ofte være et gulvafløb på badeværelset eller i bryggerset. Årsagen til lugt fra et afløb i gulvet er tit gamle sæberester og hår. Det er nemlig grobund for ildelugtende bakterier. For at komme af med lugten, skal man rense risten grundigt, nede i selve afløbet og gerne vandlåsen. Hvis det stadig lugter, efter man grundigt har rengjort afløbet og hældt kogene vand ned i (for at dræbe bakterierne), er det sikkert tid til en grundig kloakrensning. Højfyns Kloakservice kører rundt på hele Fyn, foretager kloakrensninger og kan sikre, at du slipper af med den grimme lugt.

Lugten kan også skyldes et problem med vandlåsen, hvis den skal skiftes, er det bedst at tilkalde en professionel. Ringer du til Højfyns Kloakservice på 42 17 02 21, vil de gerne hjælpe dig og yde en god service. Hvis der skulle opstå et akut problem – som oversvømmelse – er du velkommen til at ringe uden for åbningstiden.

Når der er tale om kloakrensning og afløb er 8 ud af 10 af opgaverne Højfyns Kloakservice udfører relateret til køkkenvasken. Køkkenvasken er ofte hårdt udsat pga. bl.a. madrester og fedt – olier og andre fedtstoffer -, der let sætter sig fast i afløbet. Fedtaflejringer kan være vanskelige at fjerne og kræver derfor en grundig rensning.

Tagrender og tagrendeafløb er også vigtige at få renset – især inden efteråret. Blade, små kviste, nåle og sand/grus kan hurtigt og let finde sin vej ned i kloakken eller stoppe både tagrender og afløb. Hvis tagrenderne ikke bliver renset flyder vandet over og det kan beskadige murene – og i værste fald danne fugt inde i huset. Især til efteråret er det vigtigt at sørge for at vandet bliver ledt væk fra huset – derfor kan en kloakrensning være nødvendig.

Kloakrensning og vand i kælderen

Vand i kælderen kan være noget af det mest irriterende. Især hvis du er så uheldig at have dit fyr dernede, og vandet stadig stiger – for ikke at tale om dyre investeringer som vaskemaskiner og tørretumblere, der kan blive ødelagt, hvis vandstanden bliver for høj. Vand har bare den frustrerende egenskab, at det kan komme ind over alt, hvilket i det lange løb kan forsage svamp. Der kan være flere årsager til, at du får vand i kælderen, men generelt har det forbindelse til din kloak. En kloakrensning kan være påkrævet og kan ofte løse problemet, men hvis dette ikke er årsagen, er der ting man kan gøre for at forebygge problemet. Hvad enten det drejer sig om forbedringer af kloaksystemet eller kloakrensning på Fyn, så kan Højfyns Kloakservice hjælpe.

Nyttige artikler:
Når toilettet er forstoppet
Vandskader efter skybrud
Sikre kælderen mod vand